skip to Main Content
Toerclub Volendam

Prijzen nieuwe ‘Pro’ kledinglijn TC-Volendam

Ook dit jaar heeft de Toerclub Volendam weer mogen rekenen op de sponsoring van Succes Volendam. Al jarenlang is dit bedrijf onze grootste sponsor, wat onder andere tot uiting komt op onze clubkleding.

Om onze leden te laten profiteren van deze sponsoring heeft het bestuur besloten om een bijdrage te leveren voor de aanschaf van de nieuwe ‘Pro’ kledinglijn, zodat deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen kan worden aangeboden. Het design van deze nieuwe lijn is gelijk aan de huidige kleding.

De prijzen:
Shirt met korte mouw en lange rits – geen € 66,- maar € 40,-
Korte broek met kwalitatieve zeem – geen € 91,- maar € 50,-
Trainingsjack – geen € 79,- maar € 45,-

Afgelopen maandag is er een pasavond geweest in ’t Hol, waarbij de leden de nieuwe ‘Pro’ lijn hebben kunnen passen. De reacties waren positief, al was het voor sommigen even wennen aan de strakke, aerodynamische pasvorm.

Wanneer je niet aanwezig kon zijn bij deze pasavond en toch nog deze kleding wil aanschaffen voor de start van het seizoen, kom dan deze week (t/m 11 januari 2019) langs bij Piet Slak in ’t Hol om de kleding te passen en de juiste maten door te geven. Piet en zijn zoon Crelis zijn op de hoogte en helpen je verder.

Let wel: deze ‘Pro’ lijn is alleen op bestelling verkrijgbaar en heeft 6 tot 8 weken levertijd. Er blijft paskleding beschikbaar om na te bestellen, al wordt de levertijd dan afhankelijk van het aantal bestellingen.

De normale ‘Elite’ kledinglijn blijft ook verkrijgbaar, deze ligt op voorraad in ’t Hol en is daar af te halen. Om deze voorraad op te ruimen zijn de prijzen zeer sterk aangepast, gezien de bijdrage van de club (en de sponsor). Voor deze kleding geldt: OP=OP!

De prijzen:
Shirt met korte mouw en korte rits – geen € 40,- maar € 25,-
Shirt met korte mouw en lange rits – geen € 48,- maar € 30,-
Korte broek – geen € 60,- maar € 35,-
Trainingsjack – geen € 54,- maar € 30,-
Winterjack (winddicht) – geen € 90,- maar € 60,-

Aangezien het bestuur de voorraad af wil bouwen wordt deze ‘Elite’ lijn ook alleen nog op bestelling geleverd zodra de voorraad is uitverkocht.

Auteur
ErwinBeheer

Geef een reactie

Back To Top