skip to Main Content
Toerclub Volendam

Website

Website

Hallo.

Onze webhosting provider heeft flinke problemen ondervonden door een DDOS aanval en men heeft malware op hun systeem kunnen plaatsen. Dit is niet binnen een week opgelost. De eerste paar dagen dacht ik, het seizoen is nog niet begonnen dus kunnen we wel even wachten. Gaande weg bleek dat zij hun beveiliging niet op order hebben en mede door het feit dat ze geen snel systeem bieden en het feit dat het wel even gaat duren, hebben we besloten naar een andere provider te gaan. Ik ben daar dit weekend mee aan de slag gegaan en onze website is weer online. Als je www.tc-volendam.nl gebruikt, wordt je omgeleid naar www.tcvolendam.nl (streepje is weg). Deze omleiding is tijdelijk (tot 24-02-2019), dus graag jouw snelkoppeling/linkjes wijzigen in www.tcvolendam.nl op je PC/Ipad/telefoon.

Je moet wel weer opnieuw inloggen, maar ik heb de verloop tijd van het wachtwoord op 1 jaar gezet. Als dit niet het geval blijkt te zijn, graag een mailtje naar redactie@tcvolendam.nl
De email adressen voor contact met bestuur, ledenadministratie en redactie is ook gewijzigd. Het streepje is hier ook uit het domein verdwenen, dus redactie@tcvolendam.nl, ledenadministratie@tcvolendam.nl en info@tcvolendam.nl

Doordat linkjes naar de oude website doorgelinkt worden, kun je nog problemen ondervinden, na het klikken op een link kan hij zeggen dat je te vaak door bent gelinkt. Gaarne dit te melden via mail adres: redactie@tcvolendam.nl

Onze Strava gebruikers die hun ritjes laten ophalen via de website krijgen nog een aparte mail met instructies, want ook daar moeten we de nieuwe website autoriseren.

Auteur
Kees Bond
Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Kees, bedankt weer voor alle moeite en je respons als daar door gebruikers om gevraagd wordt. Misschien moet het bestuur maar eens een bloemetje voor je vrouw regelen. Jou houden we wel een paar x uit de wind.

Geef een reactie

Kees Bond

Ik ben de designer en beheerder van deze website

Back To Top