skip to Main Content
Toerclub Volendam

Een top ritje

Vandaag met de groep Rob van der Plas onder fantastische weersomstandigheden weer een geweldig mooi ritje gereden, met een snelheid die de 32 km niet te boven kwam, hard genoeg zou ik zeggen! Alleen een paar km voor Edam, werd de snelheid opgevoerd maar dat hoort zo. Onder het gezelschap waren ook enkele z.g. “tuintjes en achterstraatjes haters” aanwezig, die toch zichtbaar genoten van de in bloei staande veelkleurige bollen. Het traject was bijna windvrij, alhoewel sommige zullen oordelen dat ik geen wind heb gevoeld omdat ik geen kop heb genomen. Niets in minder waar! Zowat het hele traject heb ik de heer van Vlaanderen uit de wind gehouden. In de verwachting dat ik voor deze geste mijn koffie niet hoefde te betalen, bleek het omgekeerde het geval, Johan dacht dat ik ook zijn koffie nog zou betalen, maar dat vond ik een brug te ver! Dat het een afwisselende route was bleek wel toen Jan Dollie plotseling naar adem moest happen omdat de route langs een aantal tentoongestelde treinwagons (in het klein Jan’s hobby) ging. Kortom, een zeer geslaagde ochtend! Met dank aan allen.

Auteur
384Veerman
Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Back To Top